Enetime

Enetime

Har du et træningsproblem, eller har du brug for tips og nye idéer, så er en enetime måske det du har brug for. En enetime giver mulighed for at arbejde med et specifikt problem og komme mere i dybden med den enkelte hund. Dette kan være et alternativ til “almindelig” hold træning, for dig der har brug for tips og tricks, men ikke gider at være bundet af en fast “mødetid”.

Timen vil både bestå af noget teoretisk og praktisk, og klæder dig på til selv at kunne fortsætte træningen på egen hånd.


Praktisk information

Træningen kan foregår på vores arealer på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene eller hos dig. Hos os er der både mulighed for træning indendørs og udendørs.
Pris: 500 kr. + kørselstillæg (2,50 kr./km)

Hundetræner – Camilla Dindorp

Mit navn er Camilla Dindorp, og jeg er årgang ’86, jeg driver Klikkerklog. Min store passion er hundetræning, som jeg bruger størstedelen af min fritid på. Jeg har trænet en masse konkurrencelydighed med min engelske springer spaniel Nova, men har, efter jeg har fået jagttegn, kastet min kærlighed på jagthundetræning. Begge mine hunde trænes derfor nu primært til jagt, både praktisk jagt og prøver. Jeg holder min viden om hundetræning ajour ved at deltage på kurser og seminarer så ofte det der muligt. Læs mere om mig og klikkerklog.

Læs mere her

Hvad er klikkertræning?

Klikkertræning handler om at bygge øvelser og adfærdstyper op trin for trin og at ignorere uønskede handlinger. I stedet for at straffe hunden for at gøre noget uønsket, f.eks. rykke den i halsbåndet når den trækker, klikker og belønner vi hunden for at gøre det vi gerne vil have.

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top