Unghundetræning

Unghundetræning

Unghundetræning er for hunde i alderen 6 måneder og op.Unghundetræning er for hunde og ejere der enten ikke har trænet før, eller som har trænet efter andre metoder, og ønsker at prøve klikkertræning. Vi gennemgår fundamentale øvelser såsom sit, dæk, indkald, gå pænt i snor mv. Udover disse basisøvelser vil vi arbejde med øvelser, der styrker hundens kreativitet og lyst til at træne.
Der vil, hvis det ønskes, afholdes ”frikvarter”, hvor hundene kan lege. Dette foregår under kontrollerede forhold, og der tages hensyn til alle hunde. Inden kursets start afholdes en teoriaften, hvor grundprincipperne i klikkertræning gennemgås.
Målet med kurset er, at klæde hundeejeren på til at kunne løse træningsudfordringer på egen hånd. Der er max. 8 elever på holdet, dette er for at sikre, at der er tid til at give individuelt tilpasset vejledning til hver enkelt hund og ejer. Unghundetræning er en god mulighed for at skabe et rigtig godt forhold til din hund, lære den en masse brugbare færdigheder, og aktivere den på en fornuftig måde!


Praktisk information

Vi har i øjeblikket ingen planlagte unghundehold, men er du interesseret, så send mig en mail eller ring på 22258443, er der nok efterspørgsel så starter jeg et hold.

Tilmeld dig nyhedebrevet og få besked når der åbnes op for nye unghundehold. Tilmeld dig her.

Træningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene.

Her er der både mulighed for træning indendørs og udendørs. Unghundetræning er for hunde i alderen 6 måneder og op 

Vi har i øjeblikket ingen planlagte unghundehold.

Pris: 600 kr.

Hundetræner – Camilla Dindorp

Mit navn er Camilla Dindorp, og jeg er årgang ’86, jeg driver Klikkerklog. Min store passion er hundetræning, som jeg bruger størstedelen af min fritid på. Jeg har trænet en masse konkurrencelydighed med min engelske springer spaniel Nova, men har, efter jeg har fået jagttegn, kastet min kærlighed på jagthundetræning. Begge mine hunde trænes derfor nu primært til jagt, både praktisk jagt og prøver. Jeg holder min viden om hundetræning ajour ved at deltage på kurser og seminarer så ofte det der muligt. Læs mere om mig og klikkerklog.

Læs også om hvalpetræning, fortsætterhold og jagthundetræning

Læs mere her

Hvad er klikkertræning?

Klikkertræning handler om at bygge øvelser og adfærdstyper op trin for trin og at ignorere uønskede handlinger. I stedet for at straffe hunden for at gøre noget uønsket, f.eks. rykke den i halsbåndet når den trækker, klikker og belønner vi hunden for at gøre det vi gerne vil have.

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top