Apporteringskursus

Apporteringskursus

Dette kursus er for dig, der ønsker at lære din hund at apportere – uanset årsagen.

Vi kommer til at arbejde med en række grundlæggende øvelser, der er alle er med til at skabe en dygtig apportør, hvad end det er jagthunden, der skal apportere fugl, lydighedshunden der skal apportere apportbukke med stor præcision, eller familiehunden, der skal lære at komme tilbage med en bold.

Fælles for alle ovennævnte hunde er, at de skal lære, at gribe og holde uden at tygge, at komme tilbage med apportgenstanden og at aflevere den korrekt. Alle de momenter kommer vi igennem på dette kursus, der forløber over 3 gange af 2 timer.

Kurset er en blanding af teori og praktisk træning, så det forventes, at din hund er okay med at skulle sidde og vente i bilen under teorioplæggene (hvis hunden ikke forstyrrer kan den også sagtens være i teorilokalet).

billede apporteringskursus

billede apporteringskursus1

Praktisk information

Tilmeld dig på mail til camilla@klikkerklog.dk – her kan du også kontakte mig med de spørgsmål du måtte have til kurset.

 

Kurset forløber over 3 ganges træning af 2 timer på følgende datoer:20/11, 26/11 og 11/12

.

Kurset er fra kl 10-12 alle dage.

600 kr. (der sendes en faktura til din mail efter tilmelding)

Hundetræner – Camilla Dindorp

Mit navn er Camilla Dindorp, og jeg er årgang ’86, jeg driver Klikkerklog. Min store passion er hundetræning, som jeg bruger størstedelen af min fritid på. Jeg har trænet en masse konkurrencelydighed med min engelske springer spaniel Nova, men har, efter jeg har fået jagttegn, kastet min kærlighed på jagthundetræning. Begge mine hunde trænes derfor nu primært til jagt, både praktisk jagt og prøver. Jeg holder min viden om hundetræning ajour ved at deltage på kurser og seminarer så ofte det der muligt. Læs mere om mig og klikkerklog.

Læs mere her

Hvad er klikkertræning?

Klikkertræning handler om at bygge øvelser og adfærdstyper op trin for trin og at ignorere uønskede handlinger. I stedet for at straffe hunden for at gøre noget uønsket, f.eks. rykke den i halsbåndet når den trækker, klikker og belønner vi hunden for at gøre det vi gerne vil have.

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top