Rypemad – 28. august

Idag har vi holdt hviledag – tiltrængt for både to- og firbenede! 

Vi har været en tur i Vilhelmina og spise frokost og shoppe lidt, samt forbi det lokale røgeri.

Heldigvis fik vi skudt ryper nok igår til at der også var til aftensmaden idag.

Igår stod menuen på rypelår glaceret i honning med hhv chili og ingefær til forret.

   

Til hovedret fik vi rypebryst stegt med løg og tyttebær og tilsat fløde. 
  
I dag fik vi igen rypebryst, denne gang kogt med løg, gulerødder og nektariner i mørk øl, og til sidst tilsat fløde og lidt chilihonning. 
  
Rype er ubetinget det lækreste kød fra fugl, som jeg nogensinde har smagt. Det er mørkt, smagfuldt og helt ekstremt mørt. Der er nok kød på én fugl til et ordentligt måltid til én person.
Jeg håber vi igen imorgen har heldet med os, så vi ikke behøver at tage hul på den dåse gullasch vi har stående i skabet!

Camilla Dindorp (186 Indlæg)

Camilla Dindorp blogger om hundetræning, klikkertræning, konkurrencelydighed, hundeadfærd mm. Camilla er ejer af hundeskolen klikkerklog der afholder kurser i Hedehusene/Sengeløse.



August 29, 2015 0 kommentarer Oplevelser

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top