Ringtræning for jagthunde

Ringtræning for jagthunde

Har du og din hund brug for at få finpudset udstillingsformen, så er dette kurset for dig.

Dette kursus klæder både dig og din hund på så I kan fremvise jer bedst muligt på udstilling. Kurset vil gennemgå hvad en udstilling er, hvordan du skal forholde dig under udstillingen, og hvordan du fremviser lige præcis din hund på bedst mulig måde i ringen.

Udstillingstræning for jagthunde

Praktisk information

Tilmeld dig på mail til susi@klikkerklog.dk – her kan du også kontakte mig med de spørgsmål du måtte have til kurset.

 

Onsdage 11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 8/6 og 15/6

 

400 kr. Pengene skal indsættes på konto 5063 0001164212.

Hundetræner – Susi Lykke Jørgensen

Mit navn er Susi Lykke Jørgensen, jer er født i ’83, uddannet pædagog og er nu ved at uddanne mig til sygeplejerske. Min fritid bruger jeg på hund. Jeg er født og opvokset med schæferhunde, og har selv haft 6 af slagsen. De blev hovedsageligt brugt til bl.a. agility og IPO på konkurrenceplan. Siden jeg tog jagttegn i 2010 har min interesse været jagt og jagthundetræning. Jeg har pt en ungarnsk vizsla på 6 år, som bliver brugt på praktisk jagt, prøver og udstillinger. Til sommer udvides flokken med en FT springer spaniel.

Læs mere her

Hvad er klikkertræning?

Klikkertræning handler om at bygge øvelser og adfærdstyper op trin for trin og at ignorere uønskede handlinger. I stedet for at straffe hunden for at gøre noget uønsket, f.eks. rykke den i halsbåndet når den trækker, klikker og belønner vi hunden for at gøre det vi gerne vil have.

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top