Om Kennel Kombardo

 

Kennel Kombardo

Navnet Kennel Kombardo er taget fra det ærkejyske kom’bar’do, som jeg forbinder med to ting; én betydning er “kom bare an”, en betydning jeg kan lide, fordi målet med mit opdræt er at avle sunde og mentalt afbalancerede hunde, der kan klare alt og som vil være effektive jagtkammerater og fantastiske familiehunde.

Den anden betydning jeg tillægger ordet kom’bar’do er en gæstfrihed og imødekommenhed, der skal understrege, at her er døren altid åben, og jeg vil gøre alt for at hjælpe og støtte dig og hunden i hele dens levetid.

Hos Kennel Kombardo opdrætter vi jagthunde af racen Bracco Italiano. Om det bliver til mere end ét kuld må tiden vise, for kennelen blev udelukkende grundlagt, fordi jeg i min Bracco Italiano tæve, Zoe, har fået en hund, som jeg inderligt ønsker et afkom fra. Ønsket om en arvetager til Zoe, og en oprigtig tro på, at hun kan bidrage positivt til racen har gjort, at vi ønsker at tage springet og forsøge os med et kuld hvalpe.

 

DKK uddannet opdrætter

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top