Lydighed og tricks

Lydighed & Tricks

Dette er et hold for dig der elsker at træne din hund, og godt kunne tænke dig at prøve noget andet end kun almindelig hverdagslydighed. Vi vil fortsætte med at arbejde med de vigtigste hverdagslydighedsøvelser, men vil krydre det med nogle sjove tricks, såsom f.eks. “sidde pænt”, “vinke” og “spille død”. Fokus til træningen er, at vi skal have det sjovt sammen med hundene – træning af tricks og sjove øvelser er alt sammen med til at skabe et bedre forhold mellem hund og ejer, og du får en mere lydig, glad og samarbejdsvillig hund.

For at kunne deltage på holdet skal du og din hund have erfaring med klikkertræning, enten ved tidligere at have trænet på et hold hos Klikkerklog eller hos andre klikkertrænere.


Praktisk information

Træningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene.
Datoer: 7/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10, 19/10 HOLDET ER FYLDT!

Tid: 10-10.50

600 kr.

Hundetræner – Camilla Dindorp

Mit navn er Camilla Dindorp, og jeg er årgang ’86, jeg driver Klikkerklog. Min store passion er hundetræning, som jeg bruger størstedelen af min fritid på. Jeg har trænet en masse konkurrencelydighed med min engelske springer spaniel Nova, men har, efter jeg har fået jagttegn, kastet min kærlighed på jagthundetræning. Begge mine hunde trænes derfor nu primært til jagt, både praktisk jagt og prøver. Jeg holder min viden om hundetræning ajour ved at deltage på kurser og seminarer så ofte det der muligt. Læs mere om mig og klikkerklog.

Læs også om hvalpetræning, fortsætterhold og jagthundetræning

Læs mere her

Hvad er klikkertræning?

Klikkertræning handler om at bygge øvelser og adfærdstyper op trin for trin og at ignorere uønskede handlinger. I stedet for at straffe hunden for at gøre noget uønsket, f.eks. rykke den i halsbåndet når den trækker, klikker og belønner vi hunden for at gøre det vi gerne vil have.

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top