Klikkerklog – året der bare fløj afsted

Vi har lige åbnet klikkerklogshop.com, som vi har arbejdet på i et lille år. Der er blevet brugt en masse tid på at finde de rette produkter, som vi mener både er fede men også er af den rette kvalitet. Vi har alt fra håndlavet engelsk hundelegetøj til læderhalsbånd fra USA. Det vi meget gerne vil, er at sælge lækkert udstyr til hunden og ejeren. Både til familienhunden, til jagt, dem med hang til hundetræning og de professionelle hundefolk i Danmark.

Med stor hjælp fra familie, venner og udviklere i Vietnam og Danmark er vi nu endelig klar med webshoppen – men ikke kun det !  Vi har også gravet 50 tons jord og beton op, isoleret, malet og meget mere i en af de gamle længer på vores gård. Det betyder at I også har mulighed for at komme forbi og prøve produkterne i vores lille gårdbutik.

Siden sommeren 2013 har vi udbudt hundetræning på vores træningsbane, og her i vinters har vi holdt træning for mindre hold i vores hal. Vi har ligeledes afviklet de første jagthundetræningkurser med stor succes. Fremover vil det være muligt at læse om alle de forskellig holdtyper her på klikkerklog.dk, og vil man gerne vil tilmelde sig til et af holdene, vil man blive sendt til klikkerklogshop.com for at bestille sin plads.

Drømmene på Tostholmgård

Et år og én måned er gået siden vi flyttede ind på vores dejlig gård her på Tostholm. Vi flyttede hertil pga. de mange “drømme-muligheder”, vi mente der lå i et sted som dette. Lige fra hundetræning, jagt, åbne webshop, samt bevistheden om at vi gerne vil skabe et liv, hvor familie, de menneskelige værdier og nærvær til naturen vægter højt, var altsammen med til at vi bare måtte tage chancen flytte ind på Tostholmgård.Vi har rigtig mange planer for hvad der skal ske her på gården, og mange af dem omhandler rigtig fede hunderelaterede ting. Vi kommer i år og næste år til at udbyde mange spændende kurser både til familiehunde, til dem som elsker jagthunde og til alle de nørdede hundefolk, der bare ikke kan få nok af at træne deres klikkerkloge hunde. Vores webshop vil også løbende blive opdateret med endnu flere spændende specialprodukter, som vi finder overalt i verden.

Vil I følge med i hvad der sker her hos klikkerklog kan I tilmelde jer nyhedsbrevet her.  Hvis I vil modtage nyheder, gode tilbud m.v. fra vores webshop klikkerklogshop.com kan i tilmelde jer her.

Mange hilsner Bjarke & Camilla

 

 

 


Marts 21, 2014 0 kommentarer Nyheder

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top