Jagthundetræning

Jagthundetræning

Jeg tilbyder jagthundetræning, primært for stående hunde og spaniels. Jagthundetræning er min store passion, men jeg har altid vidst, at jeg ikke ønskede at træne mine hunde ved brug af straf, som desværre ofte er en del af “traditionel” jagthundetræning.

Da jeg fik min første stående jagthund, Vizslaen Google, gik jeg igang med at suge til mig og prøve mig frem for at finde ud af, hvordan jeg kunne bruge filosofien bag klikkertræning til at træne en fuldblods jagthund. De erfaringer jeg har gjort mig, vil jeg nu gerne dele med andre, der har interesse i at træne stående hund eller spaniel til prøver eller praktisk jagt ved brug af belønningsbaseret træning.

Grundtræning

Alle hunde der træner jagttræning hos Klikkerklog skal gennem et grundtræningsforløb. Dette forløb klæder hund og fører på til den videre træning, hvor rigtigt vildt introduceres. Træningen vil være opdelt i korte teorioplæg omkring de forskellige øvelser samt praktisk træning med hundene. Hunden skal derfor være ok med at skulle side og vente ca. 30 min i bilen på enkelte af træningsgangene.

Fortsættertræning

Fortsætter træning er for de hunde der har gennemgået grundtræningen, og har styr på de basale grundtræningsøvelser. Nu vil vi introducere vildt for hunden, og det er derfor vigtigt at grundtræningen er på plads, hvis hunden skal få succes i træningen. Fortsættertræningen er et forløb på 5 enetimer, hvor vi kan fokuserer 100% på dig og din hund. Vi aftaler datoerne indbyrdes. Ved interesse send mig en mail; camilla@klikkerklog.dk.

Praktisk information

Jagthundetræningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene, hvor jeg har adgang til både mark og sø, der giver rigtig gode muligheder for træning af jagthunden.

Grundtræning:

EKSTRA HOLD!

Onsdage: 9/11, 16/11, 23/11, 7/12 og 14/12

Tidspunkt: kl 19-20.30

Pris: 750 kr.

 

Lørdage: 5/11, 19/11, 26/11, 10/12 og 17/12 OBS! Holdet er fyldt!

Tidspunkt: kl 13-14.30

Pris: 750 kr.

 

Søndage: 6/11, 20/11, 27/11, 11/12 og 18/12  OBS! Holdet er fyldt!

Tidspunkt: 13-14.30

Pris: 750 kr.

Hundetræner – Camilla Dindorp

Mit navn er Camilla Dindorp, og jeg er årgang ’86, jeg driver Klikkerklog. Min store passion er hundetræning, som jeg bruger størstedelen af min fritid på. Jeg har trænet en masse konkurrencelydighed med min engelske springer spaniel Nova, men har, efter jeg har fået jagttegn, kastet min kærlighed på jagthundetræning. Begge mine hunde trænes derfor nu primært til jagt, både praktisk jagt og prøver. Jeg holder min viden om hundetræning ajour ved at deltage på kurser og seminarer så ofte det der muligt. Læs mere om mig og klikkerklog.

Læs også om hvalpetræning, apporteringstræning og jagthundetræning

Læs mere her

Hvad er klikkertræning?

Klikkertræning handler om at bygge øvelser og adfærdstyper op trin for trin og at ignorere uønskede handlinger. I stedet for at straffe hunden for at gøre noget uønsket, f.eks. rykke den i halsbåndet når den trækker, klikker og belønner vi hunden for at gøre det vi gerne vil have.

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top