Indkaldskursus

Kunne du tænke dig et indkald der virker, så er dette kursus måske noget for dig. At få trænet et ordentligt indkald bør være en af de vigtigste ting på listen hos enhver hundeejer. Når man har et godt indkald, kan hunden have mere frihed og løbe løs på de daglige gåture, fordi vi kan stole på, at vi kan kalde den til os. Det giver ekstra livskvalitet for hunden, og gør det lidt sjovere at være hundeejer.

Indkaldet er en øvelse vi aldrig bliver færdige med at træne. Det skal altid kunne betale sig for hunden at komme ind til ejeren, når indkaldsignalet lyder, og det betyder, at vi nogen gange må være lidt kreative med belønningerne. På dette kursus arbejder vi intensivt med øvelser, der er med til at styrke indkaldet, og du bliver som træner klædt på til at tackle nogle af de udfordringer, der kan være med til at besværliggøre indkaldet i dagligdagen.

Til kurset skal bruges:

- En fløjte
- En masse lækre godbidder
- Trækkelegetøj af høj værdi for hunden
- Et metal-/stofbur (eller bare et tæppe hvis ikke du har et bur)
- Du skal have mulighed for at træne din hund 5-10 min hver dag i den periode kurset står på
- Du kan bruge klikker hvis du vil, men det er op til dig!

Indkaldskursus

Praktisk information


Tilmeld dig på mail til camilla@klikkerklog.dk – her kan du også kontakte mig med de spørgsmål du måtte have til kurset.

 

OBS! HOLDET ER FYLDT

Kurset forløber over 3 ganges træning af 2 timer på følgende datoer: 6/11, 19/11 og 27/11

Kurset er fra kl 10-12 alle dage.

600 kr. (der sendes en faktura til din mail efter tilmelding)

Hundetræner – Camilla Dindorp

Mit navn er Camilla Dindorp, og jeg er årgang ’86, jeg driver Klikkerklog. Min store passion er hundetræning, som jeg bruger størstedelen af min fritid på. Jeg har trænet en masse konkurrencelydighed med min engelske springer spaniel Nova, men har, efter jeg har fået jagttegn, kastet min kærlighed på jagthundetræning. Begge mine hunde trænes derfor nu primært til jagt, både praktisk jagt og prøver. Jeg holder min viden om hundetræning ajour ved at deltage på kurser og seminarer så ofte det der muligt. Læs mere om mig og klikkerklog.

Læs mere her

Hvad er klikkertræning?

Klikkertræning handler om at bygge øvelser og adfærdstyper op trin for trin og at ignorere uønskede handlinger. I stedet for at straffe hunden for at gøre noget uønsket, f.eks. rykke den i halsbåndet når den trækker, klikker og belønner vi hunden for at gøre det vi gerne vil have.

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top