Hvalpetræning

Hvalpetræningen

Til hvalpetræning gennemgås indlæring af fundamentale øvelser som sit, dæk, indkald, gå pænt i snor m.v. De fundamentale øvelser, er færdigheder, vor hunde bør kunne for at være til at leve sammen med. Samtidig lægges der vægt på det sociale hvalpene imellem, og der bliver masser tid til leg. Udover basisøvelserne nævnt ovenfor, vil vi arbejde med øvelser der styrker hundens kreativitet og lyst til at træne.

Målet med kurset er, at klæde hundeejeren på til at kunne løse træningsudfordringer på egen hånd. Der er max. 8 elever på holdet, dette er for at sikre, at der er tid til at give individuelt tilpasset vejledning til hver enkelt hund og ejer.


Praktisk information

Træningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene.

Vi træner som udgangspunkt udendørs, men har mulighed for at trække ind i en lade hvis vejret er alt for ubarmhjertigt. Hvalpetræning er for hunde i alderen 8 uger til 5 måneder.

Nyt hold til juni 2017!

Dato: Torsdage 1/6, 8/6, 22/6, 29/6, 6/7 og 13/7

Kl: 19-19.50

April

Dato: Onsdage 19/4, 26/4, 3/5, 10/5, 17/5 og 24/5 – HOLDET ER FYLDT!

Kl: 19-19.50

6 * træning koster 600 kr. Med i prisen er også skriftlige vejledninger og videoer omkring teori og forskellige øvelser.

Hundetræner – Camilla Dindorp

Mit navn er Camilla Dindorp, og jeg er årgang ’86, jeg driver Klikkerklog. Min store passion er hundetræning, som jeg bruger størstedelen af min fritid på. Jeg har trænet en masse konkurrencelydighed med min engelske springer spaniel Nova, men har, efter jeg har fået jagttegn, kastet min kærlighed på jagthundetræning. Begge mine hunde trænes derfor nu primært til jagt, både praktisk jagt og prøver. Jeg holder min viden om hundetræning ajour ved at deltage på kurser og seminarer så ofte det der muligt. Læs mere om mig og klikkerklog.

Læs mere her

Hvad er klikkertræning?

Klikkertræning handler om at bygge øvelser og adfærdstyper op trin for trin og at ignorere uønskede handlinger. I stedet for at straffe hunden for at gøre noget uønsket, f.eks. rykke den i halsbåndet når den trækker, klikker og belønner vi hunden for at gøre det vi gerne vil have.

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top