Fortsætterhold

Fortsætterhold

Fortsætterholdet er hundetræning for hunde og ejere der har prøvet klikkertræning før. Her øges sværhedsgraden for både hund og ejer. Der bygges videre på allerede indlærte øvelser, og der introduceres nye øvelser og tricks. Der vil på dette hold arbejdes mere med den indlæringsmetode, der kaldes ”shaping”, og der lægges vægt på forbedring af ejerens træningsfærdigheder. Målet med kurset er, at hundeejeren i højere grad lærer at udtænke træningsstrategier, og derved kan løse træningsudfordringer på egen hånd. Der er max. 8 elever på holdet, dette er for at sikre, at der er tid til at give individuelt tilpasset vejledning til hver enkelt hund og ejer.

Fortsættertræningen er en god mulighed for at bevare det gode forhold hunden, som du har bygget op gennem træning, og sikrer at den bliver aktiveret på en fornuftig måde!

Praktisk information

Du kan ringe på telefon 22258443 eller send en mail til tilmeld@klikkerklog.dk 
Træningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene.

Her er der både mulighed for træning indendørs og udendørs.

Datoer: Torsdage 10/11, 17/11, 24/11, 1/12 og 8/12

Tid: 19-19.50

5 * træning af 50 min. koster 500 kr.

Hundetræner – Camilla Dindorp

Mit navn er Camilla Dindorp, og jeg er årgang ’86, jeg driver Klikkerklog. Min store passion er hundetræning, som jeg bruger størstedelen af min fritid på. Jeg har trænet en masse konkurrencelydighed med min engelske springer spaniel Nova, men har, efter jeg har fået jagttegn, kastet min kærlighed på jagthundetræning. Begge mine hunde trænes derfor nu primært til jagt, både praktisk jagt og prøver. Jeg holder min viden om hundetræning ajour ved at deltage på kurser og seminarer så ofte det der muligt. Læs mere om mig og klikkerklog.

Læs mere her

Hvad er klikkertræning?

Klikkertræning handler om at bygge øvelser og adfærdstyper op trin for trin og at ignorere uønskede handlinger. I stedet for at straffe hunden for at gøre noget uønsket, f.eks. rykke den i halsbåndet når den trækker, klikker og belønner vi hunden for at gøre det vi gerne vil have.

Klikkerklog © 2017 All rights reserved | CVR: 32398634
Telefon: 2225 8443 | Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene
camilla@klikkerklog.dk

Back to top